Betalen

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank.
iDEAL is een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Creditcard

Betaal met uw Visa, american expres of Mastercard.

Je kunt direct en veilig betalen met je VISA.

Karna

Betalen met Klarna is een veilige betaalmethode, welke jou de mogelijkheid geeft om later te betalen. Bij een eerste check-out vraagt Klarna om naam, adres, telefoon en geboortedatum. Vervolgens wordt je als klant gecontroleerd op kredietwaardigheid en bij goedkeuring neemt Klarna jou als klant op in haar systeem. Bij een online aankoop kan je via Klarna check-out nu kiezen voor ‘betaal nu’ en ‘betaal later’. Wil je  direct afrekenen dan kan hij via verschillende betaalopties met 1 click afrekenen. Wil je  later betalen dan krijg je  2 weken om de factuur te betalen. Voor betalingen met Klarna rekenen wij een toeslag van €1,50 op de bestelling.

Bankoverschrijving

Met de optie bankoverschrijving maak je het bedrag over op onze rekening (het rekeningnummer staat vermeldt in het betaalscherm). Wanneer wij het volledige bedrag hebben ontvangen zullen wij de bestelling verwerken.