Una Casa Pura - Over ons

Over Una Casa Pura

Una Casa Pura is een webshop met luxe woonaccessoires volgens de laatste woontrends. Je vindt bij ons woonaccessoires met een natural en ethnic touch.
De items zijn met liefde geselecteerd en hebben een eerlijke prijs. U kunt hierbij denken aan heerlijk zachte plaids, duurzame gifts, stoere snijplanken en sprookjesachtige lampen. Neem gerust een kijkje in onze verschillende categorieën.

Het belangrijkste is dat een huis puur aanvoelt, als een plek waar je je volledig kunt opladen. De letterlijke vertaling van “Una Casa Pura” is “Een puur thuis”. Creëer met onze woonaccessoires een fijne sfeer en maak van jouw huis een plek waar ruimte is voor rust, ontspanning en gezelligheid. Met woonaccessoires kun je een sfeer creëren die bij je past.

Woonquote Renée (eigenaresse Una Casa Pura):  "Je huis is misschien wel de enige plek van het universum waar jij helemaal jezelf kunt zijn.. Maak er een fijne plek van!
Een plek waar ruimte is voor rust, ontspanning en gezelligheid."


Naast het samenbrengen van de trends en het selecteren van de meest unieke woonaccessoires staat Una Casa Pura uiteraard ook voor een klantvriendelijke en persoonlijke service, snelle verzending van de producten en een veilige en betrouwbare betaalomgeving. 

Voor inspiratie kun je ons volgen op Facebook en/of Instagram. Zo blijf je op de hoogte van de laatste woontrends en onze acties!

Heb je nog vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op!

Liefs,

Renée 
Eigenaresse Una Casa Pura


 

KvK: 72754818

BTW-id: NL002199656B93

+ info@unacasapura.nl

: www.unacasapura.nl