Retourneren

Zijn de ontvangen woonaccessoires toch niet helemaal wat je had verwacht?
Dat kan, en daar maken wij helemaal geen probleem van!

Items die je wilt retourneren kun je aanmelden via het retourformulier op onze site onder het kopje "Klantenservice". Als de items zijn aangemeld voor retour sturen wij je via de mail een retourlabel toe. Wanneer wij het pakket met de artikelen in goede orde hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag minus de retourkosten teruggestort. De retourkosten bedragen €5,99.
Graag horen wij binnen 7 werkdagen na aflevering van het pakketje of je items wilt retourneren.  Items kun je enkel retourzenden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuw staat verkerend. Wanneer de items onverhoopt zijn gebruikt of beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op retour. Una Casa Pura  zorg ervoor dat uiterlijk binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag minus de  retourkosten, aan de afnemer wordt terugbetaald.
 

Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Aanvullende informatie lees je in onze algemene voorwaarden.